Bedrijfspoort

Automatische bedrijfspoorten van HB Hekwerk.

Product

Bedrijfspoort en Industriepoort van HB Hekwerk

Een bedrijfspoort met bedrijfshekwerk is zowel functioneel als esthetisch. Functioneel omdat het verzekeringstechnisch vaak vereist is en esthetisch omdat het een toevoeging is aan de buitenruimte. Bedrijfspoorten zijn er in vele soorten en maten. Van een stijlvolle stalen bedrijfspoort tot een moderne bedrijfspoort met lamellen. Voor bedrijven kunnen wij de bedrijfspoort ook personaliseren met een logo of bedrijfsnaam

MEER INFORMATIE >

Bedrijfspoort laten plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat voor uw bedrijfshekwerk. Start nu uw aanvraag.

Project met industriepoort

Specificaties bedrijfspoorten en bedrijfshekwerken

Een bedrijfspoort heeft de volgende belangrijke kenmerken:

  • Bedrijfspoorten worden intensief gebruikt.
  • Vaak toegepast als afsluiting en toegangsverlening tot een bedrijf of bedrijfsterrein.
  • Een bedrijfspoort wordt ook wel industriepoort genoemd.
  • Moet veilig operationeel zijn.
  • Bedrijfspoorten worden intensief gebruikt.
  • Een bedrijfspoort kan voorzien worden van logo of tekst.
  • Een bedrijfspoort op maat is mogelijk.
  • Bedrijfspoorten zijn vaan automatische poorten.

Een bedrijfspoort is een verlengstuk van een bedrijf

Een bedrijfspoort met bedrijfshekwerk is voor klanten en leveranciers vaak de eerste indruk van een bedrijf. Een goede eerste indruk geeft vertrouwen. Bedrijfspoorten dragen bij een de veiligheid omdat ze de toegang tot een bedrijf of bedrijfsterrein reguleren. Hekwerken en poorten zijn vaak een vast onderdeel van de beveiliging van een bedrijf. Vaak in combinatie met toegangscontrole-oplossingen, camerabeveiliging en een alarmsysteem.

Keuring, service en onderhoud bedrijfspoorten

Een elektrische bedrijfssport moet altijd goed functioneren. Preventief onderhoud is daarom zeer belangrijk bij automatische bedrijfspoorten. Ook zijn er wettelijke eisen aan een bedrijfspoort. Industriële poorten moet men laten keuren volgens de EN 13241-1 norm. De keuring van een bedrijfspoort is dus wettelijk verplicht voor een veilige werking. Naast het plaatsen van uw poort verzorgen wij daarom ook periodiek onderhoud en service aan uw bedrijfspoort. Deze afspraken kunnen wij vastleggen in een onderhoudscontract. Bedrijfspoorten zijn er in verschillende soorten zoals zware industriepoorten, stalen sierpoorten, vouwpoorten en spijlenpoorten.

Vragen en antwoorden industiepoorten

Heeft u vragen over onze automatische bedrijfspoorten? Bekijk hier veelgestelde vragen die betrekking hebben op poorten voor uw bedrijf.

Wat is een bedrijfspoort?

Een bedrijfspoort kan een automatische industriepoort zijn voor intensief gebruik. Voor kleine bedrijven en kantoren worden ook sierpoorten gebruikt als bedrijfspoort.

Heeft een bedrijfspoort onderhoud nodig?

Het onderhouden en keuren van een bedrijfspoort is een belangrijk deel van ons werk. Een veilige werking van een automatische bedrijfspoort moet ten alle tijden gegarandeerd zijn. Preventief onderhoud is ook zeer belangrijk om een goede werking te kunnen garanderen.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.