Barricade
hekwerkhekwerk
doorrijbeveiliging

Doorrijbeveiliging van HB Hekwerk.

Product

Barricade hekwerk (doorrijbeveiliging) van HB Hekwerk

Een barricade hekwerk is een hekwerk dat speciaal is ontworpen om de toegang tot bepaalde gebieden te beperken en de veiligheid te waarborgen. Het wordt ook wel doorrijbeveiliging genoemd. Met een barricade hekwerk wordt het inrijden en uitrijden van voertuigen voorkomen. Barricadehekwerken worden toegepast bij autodealers, bedrijventerreinen, rond plantsoenen en bij woningen als afbakening van een terrein. Ook kan met een barricade hekwerk voorkomen worden dat een plein, plantsoen of grasveld beschadigd raakt door wielsporen van auto’s.

MEER INFORMATIE >

Barricade hekwerk laten plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met industriepoort

Specificaties barricade hekwerk

Een barricade hekwerk heeft de volgende belangrijke kenmerken:

  • Dit hekwerk vormt een hindernis voor gemotoriseerd verkeer.
  • Dit type hekwerk wordt ook wel doorrijbeveiliging genoemd.
  • Voorkomt in- en uitrijden van gemotoriseerd verkeer.

HB Hekwerk is specialist in het plaatsen van barricade hekwerken

HB Hekwerk is dé specialist in het plaatsen en monteren van barricade hekwerken. Met een barricade hekwerk kan de toegang tot een bepaald gebied beperkt worden. Het hek vormt een hindernis voor gemotoriseerd verkeer. Dit komt de veiligheid van bijvoorbeeld een evenemententerrein ten goede. Naast veiligheid is dit type hekwerk uitstekend geschikt voor bescherming van eigendommen of afbakening van looproutes.

Welke soorten barricade hekwerken zijn er?

In principe kan een barricade hekwerk gemaakt worden van verschillende materialen. De toepassing bepaalt in grote mate hoe een barricade hekwerk opgebouwd wordt. Wij adviseren graag bij het kiezen van het juiste hekwerk.

In principe zijn er 3 verschillende soorten barricade hekwerken ten behoeve van doorrijdbeveiliging:

  1. Stalen barricade hekwerken. Dit type hekwerk is relatief zwaar in gewicht, is duurzaam en kan een sterke belasting verdragen.
  2. Aluminium barricade hekwerken. Een aluminium hekwerk is licht in gewicht. En zijn vooral geschikt voor tijdelijk toepassingen
  3. Houten barricade hekwerk. Een houten barricade hekwerk ziet er net iets mooier uit. Dit hekwerk wordt toegepast wanneer er eisen worden gesteld aan de esthetiek van de constructie. Te denken valt aan een beschermd stadsgezicht. Het materiaal hout is ook een heel duurzame keuze.

Barricade hekwerk laten plaatsen?

Een barricade hekwerk is een solide hekwerk en wordt geheel geplaatst naar uw wensen. HB hekwerk verzorgt het ontwerp en de montage van uw barricade hekwerk. Onze medewerkers staan garant voor een vakkundige plaatsing en onderhoud het hekwerk.

Vragen en antwoorden barricade hekwerken

Heeft u vragen over onze barricade hekwerken? Bekijk hier veelgestelde vragen die betrekking hebben op barricade hekwerken en doorrijdbeveiliging oplossingen.

Wanneer moet ik een een barricade hekwerk laten plaatsen?

Een barricade hekwerk is meestal onderdeel van een bredere beveiligingsoplossing. Ook kan een verzekeraar dit als eis stellen. Een barricade hekwerk wordt geplaatst om het voor voertuigen onmogelijk te maken om in of uit te rijden

Wat is doorrijbeveiliging?

Doorrijdbeveiliging is een stevig hekwerk of constructie dat voorkomt dat voertuigen ongeoorloofd een gebied verlaten of juist oprijden. Te denken valt aan het beveiligen van een voetgangersgebied of het voorkomen dan voertuigen een terrein verlaten of inrijden.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.