Spijlen
hekwerkhekwerk

Product van HB Hekwerk.

Product

Een spijlen hekwerk van HB Hekwerk

Een spijlenhekwerk met spijlen poort is een betrouwbaar en bij bedrijven veel toegepast hekwerk met puntige spijlen. Spijlenhekken worden veel gebruikt bij bedrijven om te voorkomen dat ongenode gasten over hek hek klimmen. Overweegt u een spijlenhekwerk rondom uw bedrijfsgebouw, onderwijsinstelling of parkeerterrein? Voor iedere locatie heeft HB Hekwerk een geschikt spijlenhekwerk beschikbaar. De mogelijkheden van spijlenhekwerken zijn eindeloos. U kunt gaan voor een milieuvriendelijk of scherp geprijsd spijlenhekwerk. Gaat u voor een zakelijke uitstraling of toch liever een vriendelijk lijnenspel? Wilt u een oersterk spijlenhekwerk of gaat voor een uniek design. Of wilt u van alle mogelijkheden het beste samenvoegen. Neem contact op met HB Hekwerk om uw wensen te bespreken. Een hekwerk met spijlen is in verschillende uitvoeringen en hoogtes te verkrijgen. Ze hebben één ding gemeen: een spijlenhekwerk is betrouwbaar. Ieder spijlenhekwerk voldoet aan alle geldende normen en wetgeving. Zo is de veiligheid van mensen, materiaal en terrein gegarandeerd en wordt iedere buitenomgeving buitengewoon beveiligd.

MEER INFORMATIE >

Spijlenhekwerk plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met spijlen hekwerk

Waarom spijlenhekwerk?

Waarom zou u kiezen voor een spijlenhekwerk? In veel gevallen wordt gekozen voor een spijlenhekwerk om voor meer veiligheid te zorgen. Een spijlenhekwerk is oersterk en het robuuste karakter zorgt ervoor dat het mensen weerhoudt om een pand binnen te dringen of uw terrein te betreden. Een spijlenhekwerk wordt ook wel een industrieel hekwerk of anti-diefstal hek genoemd. De spijlen hebben aan de bovenkant een scherpe kant, wat voorkomt dat ongenode gasten er overheen klimmen. Toch dient een spijlenhekwerk niet alleen voor de veiligheid. Een iets vriendelijker design ziet u steeds vaker terugkomen in woonwijken, waarbij de bovenkant van de spijlen glad is en afgewerkt met een mooie coating.

Goedkoop spijlenhekwerk

Is een hekwerk met spijlen betaalbaar? Op deze vraag bestaat geen eenduidig antwoord. Er zijn namelijk goedkopere, maar ook zekere duurdere varianten van tuinafscheidingen. Ook binnen de spijlenhekwerken zijn er tal van opties die uw keuze goedkoper of duurder maken. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het type hekwerk, de hoogte, lengte, maar ook of het product gecoat is of niet. Uw persoonlijke wensen bepalen de prijs van het spijlenhekwerk. Dus als u een op zoek bent naar een goedkoop spijlenhekwerk, dan kan HB Hekwerk u daar zeker bij helpen. Bij HB Hekwerk kunt u rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u weten wat een spijlenhekwerk u gaat kosten? Neem dan contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken en wij zorgen voor een scherp geprijsd spijlenhekwerk.

De voordelen van een spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk is er in vele varianten. HB Hekwerk levert hekwerken met of zonder doorstekende spijlen. De afstand tussen de spijlen is aan te passen aan uw wensen. Dit geldt ook voor de hoogte. Is het slechts een symbolische erfafscheiding, of wilt u de toegang zo moeilijk mogelijk maken? Kies dan voor een hoog hekwerk met spijlen. De spijlenhekwerken ogen robuust en modern. De spijlenhekwerken van HB Hekwerk worden op verschillende plekken gebruikt. U kunt denken aan bedrijventerreinen, scholen, kinderdagverblijven, parkeerplaatsen, speelplaatsen, haventerreinen, rondom tuinen, luchthavens, enz. enz. Ook uw terrein kan beveiligd of afgescheiden worden met een spijlenhekwerk van HB Hekwerk. De voordelen van een spijlenhekwerk zijn onder andere:

  • Een spijlenhekwerk is een goede beveiliging van uw terrein tegen ongenode gasten
  • Kinderen kunnen veilig spelen achter het spijlenhekwerk
  • Een spijlenhekwerk is duurzaam en heeft een lange levensduur
  • Een spijlenhekwerk heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Wij leveren spijlenhekwerken in diverse soorten en maten
  • Een spijlenhekwerk geeft uw terrein een veilige en representatieve uitstraling
  • U heeft weinig onderhoud van een spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk kopen

HB Hekwerk is uw partner op gebied van spijlenhekwerk. Hebt u advies nodig over een hekwerk met spijlen? Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken.

Wat is een spijlenhekwerk?

Een spijlenhek is een metalen hek met verticale spijlen en horizontale bovenliggers en onderliggers. De spijlen dienen als als een solide, fysieke overklimbeveiliging.

In welke kleuren is een spijlenhekwerk verkrijgbaar?

Spijlenhekwerken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meest verkochte kleuren spijlenhekken zijn:

  • Spijlenhekwerk zwart (ral 9005)
  • Spijlenhekwerk grijs (ral 7016)
  • Spijlenhekwerk groen (ral 6009)

Heeft u speciale wensen qua kleur of uitvoering van uw spijlenhek? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is het voordeel van een spijlenhekwerk?

Een spijlenhekwerk is een zeer solide en sterk hekwerk met spijlen. Deze spijlen voorkomen dat ongenode gasten over het hek kunnen klimmen. Spijlen hekwerk wordt veel toegepast als anti diefstal hekwerk bij bedrijven. Tegenwoordig worden spijlenhekwerken ook steeds meer toegepast bij woningen. Een speelse variant van dit type hekwerk is een Mykadoo spijlenhek.

Kan ik een spijlenhek met poort laten plaatsen?

U kunt door ons een spijlenhekwerk inclusief poort laten plaatsen. Wij informeren u graag over de voordelen en de kosten van een spijlenhekwerk met desgewenst een spijlen poort.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.