Sportpark
hekwerkhekwerk

Product van HB Hekwerk.

Product

Een sportpark hekwerk van HB Hekwerk

Sportliefhebbers staan natuurlijk zo dicht mogelijk langs het veld. Daardoor kunnen er ook gevaarlijke situaties ontstaan door de ballen die het publiek invliegen. Bent u op zoek naar een passende oplossing? Neem dan contact op met HB Hekwerk. Wij maken voor elke sport een op maat gemaakt hekwerk.

MEER INFORMATIE >

Sportveld afrastering plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met sportpark hekwerk

Voor welke sporten worden er hekwerken gemaakt?

Wij maken passende oplossingen voor onder andere: Hockeyvelden, Honkbalvelden, Softbalvelden, Voetbalvelden, Tennisbanen en Speelkooien. Wordt er op uw sportpark een andere sport beoefend? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor de afrastering van uw sportpark te bespreken.

Hockeyveld hekwerk

Een hockeyveld heeft om meerdere reden een hekwerk nodig. Als eerste wilt u de training of wedstrijd zo vloeiend mogelijk laten verlopen. Als de bal constant uit het veld geslagen wordt, dan zal dit niet gaan. Daarom is een hockeyveld hekwerk belangrijk. Daarnaast, en misschien nog wel belangrijker, zorgt een hockeyveld hekwerk voor veiligheid voor zowel de sporter, als de toeschouwer. HB Hekwerk heeft alles wat nodig is voor een hockeyveld hekwerk.

Honkbalveld hekwerk

Ook een honkbalveld kan niet zonder een hekwerk. Naast ballenvangers kunnen wij ook voorzien in backstops. Deze zijn op softbal- en honkbalvelden van belang om de bal tegen te kunnen houden en mogen op een veld dan ook niet ontbreken.

Voetbalveld hekwerk

Op zoek naar een leunhekwerk voor een voetbalveld? Een hekwerk rondom het voetbalveld geeft duidelijkheid. De voetballers staan binnen het hekwerk, de toeschouwers staan erbuiten. Daarnaast geeft het de toeschouwers ondersteuning, wanneer ze hun talenten komen bekijken. Het hekwerk rondom het voetbalveld kan uitstekend gebruikt worden om sponsoren ruimte te geven om hun bedrijf te promoten. In plaats van dat een sportpark hekwerk dus geld kost, levert het juist geld op.

Tennisbaan hekwerk

Een goed hekwerk rondom een tennisbaan is onmisbaar. Niet alleen voor uw veiligheid en dat van het publiek, maar ook om de bal binnen de speelbaan te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van tennisbaan hekwerken, die de veiligheid en het speelgemak vergroten.

Speelkooi

Er zijn veel verschillende benamingen voor een speelkooi. Zo staan ze ook wel bekend als pannakooi, sportkooi of Cruyff veldje. Vaak wordt er wel hetzelfde bedoeld: een veldje met kunstgras of stenen ondergrond om te voetballen. Daarnaast staan er niet alleen doelen op het veldje, maar is de speelkooi ook uitgebreid met andere sportattributen zoals bijvoorbeeld baskets, zodat er ook andere sporten kunnen worden beoefend. HB Hekwerk levert het hekwerk rondom de speelkooi. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw speelkooi hekwerk.

Bent u geïnteresseerd in een sportpark hekwerk?

Onze adviseurs komen graag langs op uw sportpark. Ieder hekwerk stemmen wij volledig af op de specifieke situatie en wensen van uw sportclub. Geïnteresseerd in een sportpark hekwerk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u graag te woord.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.