Sierhekwerk

Product van HB Hekwerk.

Product

Een sierhekwerk van HB Hekwerk

Sierhekwerk is dé perfecte optie om uw terrein of tuin een upgrade te geven. Sierhekwerk is een prachtige manier van het omheinen, afscheiden van uw tuin of terrein op een stijlvolle manier. HB Hekwerk heeft een breed assortiment aan mooi vormgegeven sierhekwerken. Het kan niet anders of er zit ook wel een sierhekwerk bij dat past bij uw tuin of terrein. Of u nu kiest voor een moderne stijl of juist meer klassiek, wij leveren sierhekwerken in alle soorten en maten. En als u al een eigen ontwerp heeft, dan kunnen wij u daar verder in adviseren en uw idee perfectioneren!

MEER INFORMATIE >

Sierhekwerk plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met sierhekwerk

Goedkoop sierhekwerk

Een van de belangrijkste vragen, wat kost een sierhekwerk nu eigenlijk? Een sierhekwerk is niet per definitie de goedkoopste keuze, wel een zeer elegante keuze. De prijs van sierhekwerk ligt hoger dan een doorsnee hekwerk. Daar krijgt u dan ook een elegant en vaak unieker hekwerk voor. De prijs van een sierhekwerk is afhankelijk van de grootte van het project, het gekozen model sierhek en de gewenste afmetingen. Wat goed is om te overdenken bij het maken van uw keuze is de levensduur van een sierhekwerk. Er zijn goedkope varianten van sierhekwerken te vinden, maar het is maar de vraag hoelang zo’n sierhekwerk meegaat. Of de aanschaf van een sierhekwerk nu duur of goedkoop is, het blijft een investering. En daarom vinden wij het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit, zodat uw sierhekwerk niet na 10 jaar is weggeroest. Een kwalitatief goed sierhekwerk kan gemakkelijk 30 jaar mee, zonder roestplekken. En daarom adviseren wij om de investering af te wegen tegen de levensduur van het sierhekwerk, om de juiste keuze te maken.

Sierhekwerk voor de tuin

Sierhekwerk geeft uw tuin een prachtige en nette uitstraling, maar zorgt daarnaast ook voor een stuk veiligheid zodat uw kinderen veilig kunnen spelen in de tuin. Voor eenieder die op zoek is naar een praktische, maar stijlvolle erfafscheiding biedt sierhekwerk daarom uitkomst. Sierhekwerk wordt vaak in de voortuin of in de tuin naast een huis gebruikt. Om deze reden is de hoogte van sierhekwerk vaak beperkt tot ongeveer 120 centimeter. Natuurlijk kunt u uw sierhekwerk volledig samenstellen naar eigen wensen zodat deze perfect past bij de rest van uw buitenruimte. Ontdek de verschillende soorten sierhekken met bijpassende sierpoort en kies de uitvoering die het beste past bij uw tuin en huis.

De voordelen van een sierhekwerk

We hadden ervoor kunnen kiezen om een ellenlange lijst te maken van voordelen van een sierhekwerk, maar we zullen ons beperken tot een top 3 van voordelen van sierhekwerken.

  • Een sierhekwerk tilt uw tuin naar een hoger niveau
  • Een sierhekwerk zorgt voor privacy en veiligheid
  • Een sierhekwerk is duurzaam

Een sierhekwerk tilt uw tuin naar een hoger niveau

Er zijn diverse soorten hekwerken, maar met een sierhekwerk gaat u voor een stukje uitstraling. Een sierhekwerk is niet slechts een functionele afscheiding van uw tuin. Met een sierhekwerk kiest u voor elegantie en stijl. Nog even en dan is uw tuin écht af.

Een sierhekwerk zorgt voor privacy en veiligheid

Veel mensen houden van een stukje privacy. Een sierhekwerk zorgt ervoor dat ongenode gasten niet zo uw tuin binnenstappen. Uw grond is afgescheiden van de buitenwereld, maar wel op een stijlvolle manier. Daarnaast kunnen uw kinderen of kleinkinderen veilig spelen achter het sierhekwerk, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hun veiligheid.

Een sierhekwerk is duurzaam

Zoals eerder benoemd is sierhekwerk niet de goedkoopste oplossing qua hekwerken, maar wel de mooiste. En daarnaast is het vaak een eenmalige investering, want sierhekwerken gaan een levenlang mee.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.