Hekwerk laten plaatsen? Kies voor het beste hekwerk

Hekwerken

Als het om hekwerken gaat, dan zijn wij uw partner. Van totaaloplossingen, tot onderdelen en toebehoren. De adviseurs van HB Hekwerk staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Of stel hier uw vraag aan onze experts

Gaashekwerk is een populaire afscheiding die voor veel doelen wordt ingezet. Een bijkomend voordeel van gaashekwerk is dat het makkelijk, snel en voordelig te monteren is.

HB Hekwerk levert sportpark hekwerken voor elk type balsport. Of het nu gaat om een lage veldafscheiding, een leunhekwerk of om een hoge ballenvanger, wij leveren ze allemaal.

Bijv. te gebruiken voor het omheinen van bedrijventerreinen, scholen, sportvelden en parkeerplaatsen tot aan appartementencomplexen en nieuwbouwwoningen.

Bent u op zoek naar een hekwerk met spijlen om uw tuin, het schoolplein, kantoor- of fabrieksterrein te omheinen? Dan bent u bij HB Hekwerk aan het juiste adres.

Sierhekwerk geeft uw tuin een mooie en nette uitstraling, maar zorgt daarnaast ook voor een stukje veiligheid. Sierhekwerk is de oplossing als u op zoek bent naar een praktische en stijlvolle erfafscheiding.

Poort laten plaatsen? Ons assortiment poorten is geschikt voor iedere afscheiding en biedt verschillende mogelijkheden die passen bij uw wensen.

Kan ik een hekwerk laten plaatsen?

Wilt u een gaashekwerk, harmonicagaas hekwerk, spijlenhekwerk of dubbelstaafmat hekwerk laten plaatsen? HB hekwerk is hekwerkspecialist en plaatst hekwerken in heel Nederland. Dit doen wij bij bedrijven en bij particuliere klanten. Wij adviseren graag over het beste hekwerk in uw situatie.

Wat kost een hekwerk?

De prijs en de kosten van een hekwerk zijn per situatie verschillend. Wij berekenen voor u graag de kosten van een hekwerk in uw specifieke situatie. Daarbij geven wij graag gevraagd en soms ook ongevraagd advies over de beste oplossing in uw situatie

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.

onderscheidend in afscheidingen