Poorten
opritoprit

Elektrische toegangspoort op maat gemaakt voor oprit woning of bedrijf

schuifpoorten

Product

Een toegangspoort of inrijpoort laten plaatsen door HB Hekwerk

Bent u op zoek naar een (automatische) toegangspoort of inrijpoort voor in uw hekwerk? Dan bent u bij HB Hekwerk aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten (elektrische) poorten, waaronder: schuifpoorten, vouwpoorten, speedgates, enkele poorten en dubbele poorten voor uw oprit of bedrijf. Een poort op maat, geheel naar uw wensen. Wij bieden onze hekwerk poorten in vele verschillende breedte en hoogte aan, zodat u ruim de keuze heeft.

MEER INFORMATIE >

Project met poort

Bekijk onze toegangspoorten

Schuifpoorten

Een schuifpoort op uw terrein is ideaal als er veel ruimte moet worden overbrugd. Bij HB Hekwerk hebben we zowel standaard schuifpoorten als maatwerk hekwerken en poorten voor uw oprit. U kunt kiezen voor een uitvoering met spijlenvulling, met of zonder doorstekende spijlen, dubbelstaafmatvulling of beplating. De spijlen kunnen rond of vierkant zijn, met een rechte of afgeschuinde bovenkant voor extra beveiliging van uw terrein. De schuifpoort neemt minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een draaipoort. Ook kunt u direct achter de poort uw auto plaatsen, wat bij een draaipoort niet kan. De poorten zijn sterk en stabiel, ze hebben een strakke en moderne uitstraling en ze zijn weer- en windbestendig.

Enkele poorten voor snelle toegang oprit, tuin of bedrijfsterrein

De enkele poort kent vele benamingen, zo wordt de metalen enkele poort ook wel looppoort, hekpoort, loophek, tuinpoort of gewoonweg hekje genoemd. Bij HB Hekwerk hebben we gekozen voor de naam enkele poort vanwege het feit dat de enkele poort op diverse manieren kan worden ingezet. De enkele poort ziet u terug als looppoort bij school, als toegangshekje bij de beesten, als toegangspoort bij kantoor of gewoon als metalen tuinpoort bij uw woning. Zoekt u een enkele poort bij uw hekwerk? HB Hekwerk heeft een tuinpoort welke direct toegang tot uw oprit, erf of tuin geeft. De enkele poort als tuinhek is één van de meest populaire varianten. De enkele poort als tuinhek biedt veiligheid voor spelende kinderen, maar blijft uitnodigend voor gasten.

Dubbele poorten oprit

Zoekt u een dubbele poort bij uw hekwerk? Met een dubbele poort biedt u ruime mogelijkheden aan een zowel praktische als fraaie doorgang. Heeft u een brede oprit, dan oogt dit ook het beste met een bredere poort. Maar naast een dubbele poort voor uw oprit kan ook een dubbele tuinpoort prachtig bij het geheel van uw erf en de afscheiding staan. Een dubbele poort is ideaal voor een woning met een lange oprit, of simpelweg wanneer u uw erf goed wilt afschermen. Zeker bij woningen met een lange oprit geeft het vaak veel stijl als er een dubbele tuinpoort geplaatst wordt. Het is hét symbool voor de entree en straalt klasse uit.

Vouwpoorten

Een vouwpoort heeft als voordeel dat deze minder ruimte in beslag neemt. Wij zien steeds vaker dat bedrijven en particulieren kiezen voor een vouwpoort. Voor grote bedrijven wordt er ook wel gekozen voor een vouwpoort die extra snel kan openen en sluiten. Deze poort wordt een speedgate genoemd. Vouwpoorten zijn er in diverse uitvoeringen en kunnen voorzien worden van bijvoorbeeld lamellen.

Op zoek naar goedkope poorten?

HB Hekwerk staat bekend om uitstekende service en kwalitatieve poorten. Maar daarnaast proberen we ook scherp te blijven in de prijs die we aanbieden bij de verschillende poorten. Als laatste gaan we voor een duurzame poort voor uw hekwerk, waardoor u een leven lang kan genieten van uw hekwerk met bijbehorende poort. Want het zou zonde zijn van de investering wanneer uw poort na 10 jaar is weggeroest. Een kwalitatief goede poort kan gemakkelijk 30 jaar mee, zonder roestplekken. En daarom adviseren wij om de investering af te wegen tegen de levensduur van de poort, om de juiste keuze te maken.

De voordelen van een poort van HB Hekwerk

  • Een HB Poort voor je oprit of bedrijf heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • HB toegangspoorten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten
  • Poorten worden geleverd als totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen)
  • HB Hekwerk heeft een snelle en betrouwbare service
  • HB Hekwerk levert poorten in heel Nederland
  • Deskundig advies
  • HB Hekwerk maakt unieke poorten op maat voor uw situatie
  • Wij maken poorten voor zowel bedrijven als particulieren

Een elektrische poort opent en sluit automatisch

Een elektrisch poort is een poort die automatisch kan openen en sluiten doormiddel van een elektrische poortopener. Een elektrisch poort biedt extra gemak. U hoeft niet uit uw auto om de poort te kunnen openen. De poort kan automatisch op afstand bediend worden doormiddel van een afstandsbediening, WIFI, een app op je telefoon, Bluetooth of via een code klavier. Elektrisch poorten worden ook wel een automatische poorten genoemd.

Een hekwerk met poort kopen voor uw oprit?

Is uw huidige poort toe aan vervanging of bent u op zoek naar een compleet nieuwe poort, eventueel met hekwerk? Dan bent u bij HB Hekwerk aan het juiste adres. Al onze poorten zijn van hoge kwaliteit en perfect te combineren met ieder hekwerk. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze poorten, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord.

Vragen en antwoorden poorten

Heeft u vragen over onze (elektrische) poorten of het plaatsen van poorten? Bekijk hier veelgestelde vragen die betrekking hebben op automatische toegangspoorten, elektrisch hek oprit en inrijpoorten.

Kan ik een poort met hekwerk laten plaatsen?

Poort of hekwerk oprit laten plaatsen? Wij plaatsen onze poorten desgewenst inclusief hekwerk. Er is veel mogelijk zoals een enkele of dubbele poort met hek, een moderne schuifpoort inclusief hekwerk, een industriepoort met spijlenhekwerk of een poort op maat.

Kan ik ook een bedrijfspoort laten plaatsen?

Bedrijfspoorten zijn functionele poorten die vaak intensief gebruikt worden. Een goede werking van een bedrijfspoort of industriepoort moet gegarandeerd zijn. Gebruiksgemak, bedrijfszekerheid en een goede toegankelijkheid zijn belangrijk voor zakelijke gebruikers. Wij plaatsen bedrijfspoorten door heel Nederland zoals industriële draaipoorten, spijlenpoorten, spijlen schuifpoorten, industriële schuifpoorten, vouwpoorten en speedgates.

Kan ik mijn poort laten automatiseren?

Poortautomatisering is een belangrijk onderdeel van een poort oplossing. Wij zijn specialist op het gebied van het automatiseren van draaipoorten en schuifpoorten. Poort automatisering laten installeren? Neem contact met ons op voor advies op maat.

Kan mijn poort laten onderhouden?

Een poort bevat veel bewegende onderdelen en onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn. Preventief onderhoud is daarom belangrijk en bespaart op de lange termijn veel kosten. Wij kunnen uw poort onderhouden en zo een optimale bedrijfszekerheid nastreven.

Beschikt HB Hekwerk over een eigen storingsdienst?

Heeft u een storing aan uw automatische poort? Wij hebben een eigen service dienst met ervaren hekwerk monteurs voor onderhoud en reparatie van uw elektrische poort. U kunt hier uw storing melden.

Is een elektrische poort mogelijk voor mijn oprit?

Een elektrische poort is zeker mogelijk. Wij kunnen onze schuifpoorten, vouwpoorten en draaipoorten ook elektrisch maken. Doormiddel van bijvoorbeeld een handzender (afstandsbediening), WIFI, Bluetooth, een app of kentekenherkenning kan de poort automatisch en op afstand geopend worden.

Wat is het voordeel van een elektrische poort?

Het grote voordeel van een elektrische poort is het extra gebruikersgemak, ten opzicht van een handbediende poort. Doormiddel van een poortopener opent en sluit de poort automatisch. De poortopener kan op afstand bediend worden.

Is een poort op maat mogelijk?

Wij leveren poorten in alle soorten en afmetingen. Ook kunnen wij een poort op maat maken voor uw project. Bent u op zoek naar een maatwerk poort? Deel met ons de specificaties en wij doen u graag een voorstel.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.