Poorten

Product van HB Hekwerk.

Product

Een poort van HB Hekwerk

Bent u op zoek naar een poort voor in uw hekwerk? Dan bent u bij HB Hekwerk aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten poorten, waaronder: schuifpoorten, enkele poorten en dubbele poorten. Wij bieden onze hekwerk poorten in vele verschillende breedte en hoogte aan, zodat u ruim de keuze heeft.

MEER INFORMATIE >

Project met poort

Schuifpoorten

Een schuifpoort op uw terrein is ideaal als er veel ruimte moet worden overbrugd. Bij HB Hekwerk hebben we zowel standaard schuifpoorten als maatwerk. U kunt kiezen voor een uitvoering met spijlenvulling, met of zonder doorstekende spijlen, dubbelstaafmatvulling of beplating. De spijlen kunnen rond of vierkant zijn, met een rechte of afgeschuinde bovenkant voor extra beveiliging van uw terrein. De schuifpoort neemt minder ruimte in beslag dan bijvoorbeeld een draaipoort. Ook kunt u direct achter de poort uw auto plaatsen, wat bij een draaipoort niet kan. De poorten zijn sterk en stabiel, ze hebben een strakke en moderne uitstraling en ze zijn weer- en windbestendig.

Enkele poorten

De enkele poort kent vele benamingen, zo wordt de metalen enkele poort ook wel looppoort, hekpoort, loophek, tuinpoort of gewoonweg hekje genoemd. Bij HB Hekwerk hebben we gekozen voor de naam enkele poort vanwege het feit dat de enkele poort op diverse manieren kan worden ingezet. De enkele poort ziet u terug als looppoort bij school, als toegangshekje bij de beesten, als toegangspoort bij kantoor of gewoon als tuinpoort bij uw woning. Zoekt u een enkele poort bij uw hekwerk? HB Hekwerk heeft een tuinpoort welke direct toegang tot uw erf of tuin geeft. De enkele poort als tuinhek is één van de meest populaire varianten. De enkele poort als tuinhek biedt veiligheid voor spelende kinderen, maar blijft uitnodigend voor gasten.

Dubbele poorten

Zoekt u een dubbele poort bij uw hekwerk? Met een dubbele poort biedt u ruime mogelijkheden aan een zowel praktische als fraaie doorgang. Heeft u een brede oprit, dan oogt dit ook het beste met een bredere poort. Maar naast een dubbele poort voor uw oprit kan ook een dubbele tuinpoort prachtig bij het geheel van uw erf en de afscheiding staan. Een dubbele poort is ideaal voor een woning met een lange oprit, of simpelweg wanneer u uw erf goed wilt afschermen. Zeker bij woningen met een lange oprit geeft het vaak veel stijl als er een dubbele tuinpoort geplaatst wordt. Het is hét symbool voor de entree en straalt klasse uit.

Goedkope poorten

HB Hekwerk staat bekend om uitstekende service en kwalitatieve poorten. Maar daarnaast proberen we ook scherp te blijven in de prijs die we aanbieden bij de verschillende poorten. Als laatste gaan we voor een duurzame poort voor uw hekwerk, waardoor u een leven lang kan genieten van uw hekwerk met bijbehorende poort. Want het zou zonde zijn van de investering wanneer uw poort na 10 jaar is weggeroest. Een kwalitatief goede poort kan gemakkelijk 30 jaar mee, zonder roestplekken. En daarom adviseren wij om de investering af te wegen tegen de levensduur van de poort, om de juiste keuze te maken.

De voordelen van een poort van HB Hekwerk

  • De poort heeft een geweldige prijs-kwaliteitverhouding
  • De poort is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten
  • De poort wordt geleverd als totaalpakket (incl. staanders, afdekking en bevestigingsmaterialen)
  • HB Hekwerk heeft een snelle en betrouwbare service
  • HB Hekwerk levert poorten in heel Nederland
  • Deskundig advies
  • HB Hekwerk maakt unieke poorten op maat voor uw situatie

Een poort kopen

Is uw huidige poort toe aan vervanging of bent u op zoek naar een compleet nieuwe poort, eventueel met hekwerk? Dan bent u bij HB Hekwerk aan het juiste adres. Al onze poorten zijn van hoge kwaliteit en perfect te combineren met ieder hekwerk. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze poorten, neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.