Elektrisch
PoortPoort

Elektrische poorten van HB Hekwerk.

Product

Elektrisch poort van HB Hekwerk

Een elektrisch poort is een poort die voorzien is van een elektrische poortopener. De poort kan zo zelf openen en sluiten. Een elektrisch poort wordt veelal op afstand bediend via uw telefoon met een app, via Bluetooth of WIFI of middels een afstandsbediening. Elektrische poort zijn ideaal voor uw oprit of voor toegang tot uw bedrijfspand of bedrijfsterrein.

MEER INFORMATIE >

Elektrische poort laten plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met industriepoort

Specificaties elektrische poorten

Een elektrische poort heeft de volgende belangrijke kenmerken: 

  • Een elektrische poort kan zelf openen en sluiten.
  • De poort is voorzien van een elektrische poortopener.
  • Elektrisch poorten bieden een hoog gebruiksgemak.

Elektrische poort laten plaatsen

HB Hekwerk is specialist in elektrisch bedienbare poorten. Wilt u een elektrische poort laten plaatsen op uw  oprit of toegangsweg? Wij plaatsen elektrische schuifpoorten, elektrische draaipoorten, industriepoorten en elektrische vouwpoorten bij bedrijven en woningen.

Vragen en antwoorden elektrische poorten

Heeft u vragen over onze automatische poorten? Bekijk hier veelgestelde vragen die betrekking hebben op elektrisch bedienbare poorten.

Kan ik een elektrische poort laten plaatsen?

Wij kunnen een elektrisch poort plaatsen bij uw bedrijfspand of bij u thuis. Wij leveren zeer geavanceerde zware poorten ter afsluiting van een bedrijfsterrein of bedrijfspand. Dit doen wij vaak in combinatie met een hekwerk. Ook kunnen wij een moderne elektrische poort plaatsen als afsluiting van een toegangsweg of oprit van uw villa of woning.

Is een elektrische houten poort ook mogelijk?

Een houten poort kan zeker elektrisch aangedreven worden. Naast massief houten poorten zijn er tegenwoordig ook moderne poorten met een stalen kader, ingevuld met hout. Dit zorgt voor een stevig geheel. Ook zijn houtlook poorten een goede optie. Het gemak van staal, in combinatie met de looks van hout.

Wat kost een elektrische poort?

Bent u op zoek naar de prijzen van elektrische poorten? Wij berekenen graag de kosten en prijs van uw elektrische poort. Hiervoor kunt u eenvoudig en snel een hekwerk offerte aanvragen.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.