Gaashekwerk

Product van HB Hekwerk.

Product

Gaashekwerk laten plaatsen door HB Hekwerk

Harmonicagaas hekwerk laten plaatsen? Gaashekwerk is een populaire afscheiding die voor veel doelen wordt ingezet. Een bijkomend voordeel van gaashekwerk is dat het makkelijk, snel en voordelig te monteren is. Harmonicagaas gaashekwerk laten plaatsen door onze hekwerkspecialisten? Neem contact met ons op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave.

MEER INFORMATIE >

Gaashekwerk plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met gaashekwerk

Wat kost een gaashekwerk

Gaashekwerk is een financieel aantrekkelijke hekwerk keuze omdat het relatief goedkoop is. Er is geen hekwerk dat goedkoper aangeboden wordt. Het wordt gebruikt voor het afzetten van bijvoorbeeld weilanden of andere grote te overbruggen erfafscheidingen.

Wat zijn de voordelen van een gaashekwerk

Gaashekwerk is één van de meest voordelige vormen hekwerk en is breed toepasbaar. Het kan snel worden opgezet en is daarmee uitermate geschikt als zowel tijdelijke als permanente afscheiding. Bepaalde soorten gaashekwerk zijn een stuk soepeler dan andere hekwerken zoals staaf- of spijlenhekwerken. Hierdoor is het gemakkelijk op maat te knippen, doordat het gaaspaneel is gemaakt uit fijn gaas. Daarom kunnen ze voor meer dan alleen rechte hoeken worden gebruikt. Het is een standaardproduct wat altijd op voorraad is. Gaaswerk is eenvoudig zelf te monteren en vanwege het gewicht goed te vervoeren.

Wanneer gebruik je een gaashekwerk?

Gaashekwerk is meestal zwart of groen van kleur en wordt vaak gebruikt in tuinen. Het gaaswerk is namelijk stevig en tegelijkertijd erg geschikt om bijvoorbeeld klimplanten tegenop te laten groeien. Zo creëert u op een eenvoudige en voordelige wijze een mooie, groene tuinafscheiding. Maar natuurlijk kan een gaashekwerk ook voor allerlei andere doeleinden worden gebruikt.

Verschillende soorten gaashekwerk

HB Hekwerk levert verschillende soorten gaashekwerk, waaronder: tuingaas, harmonicagaas, gaaspanelen, gaashekwerk met bovenbuis, gaashekwerk zonder bovenbuis.

Tuingaas hekwerk

Tuingaas wordt voornamelijk gebruikt om grote stukken land af te zetten. Denk hierbij aan buitengebieden of boerderijen. Ook worden er veel dierenhokken van gemaakt. Menig kippen of konijnenverblijf is omheind met tuingaas. Tuingaas is voordelig, licht van gewicht en eenvoudig en snel te monteren.

Harmonicagaas hekwerk

Harmonicagaas wordt voornamelijk gebruikt om grote percelen af te zetten of om lange lengtes te overbruggen bij bijvoorbeeld bedrijventerreinen.

Gaashekwerk met bovenbuis

HB Hekwerk levert een voordelig, hoogwaardig en representatief gaashekwerk met bovenbuis. Dit type hekwerk is al vele jaren effectief en zorgt bovendien voor een duurzame afrastering. hekwerk is al vele jaren effectief en zorgt bovendien voor een duurzame afrastering. Indien gewenst kunnen we bovendien het gaashekwerk met bovenbuis leveren met een polyester poedercoating.

Gaashekwerk zonder bovenbuis

Een gaashekwerk zonder bovenbuis is een voordelige oplossing voor een omheining wanneer u dat op ongelijke plaatsen over een grote afstand wilt plaatsen. Het hekwerk is voorzien van verzinkt en geplastificeerd harmonicagaas in combinatie met span- en/of puntdraad. Dit draagt bij aan de juiste spanning en duurzaamheid van de omheining. De verzinking van de staanders en schoorbuizen zorgt voor extra kwaliteit. Indien gewenst kunnen we bovendien het gaashekwerk zonder bovenbuis leveren met een polyester poedercoating.

Gaashekwerk kopen

Wilt u graag meer advies voor u besluit gaas hekwerk te kopen bij HB Hekwerk? Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem daarom gerust contact met ons op.

Gaaswerk laten plaatsen?

Gaashekwerk kopen inclusief plaatsen? Onze hekwerkspecialisten plaatsen gaashekwerk door heel Nederland. desgewenst kunnen wij het hekwerk voorzien van een looppoort of poort. Wilt u harmonicagaas hekwerk laten plaatsen? U kunt hier eenvoudig een offerte aanvragen voor een gaashekwerk.

Wat is het voordeel van een gaashekwerk met bovenbuis?

Een gaashekwerk met bovenbuis biedt extra stevigheid. De bovenbuis geeft naast stabiliteit ook extra bescherming aan het harmonicagaas. Dit komt de duurzaamheid van het hekwerk ten goede.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.