Looppoort

Poort met looppoort van HB Hekwerk.

Dubbele sierpoort

Product

Looppoort metaal of hout van HB Hekwerk

Een schuifpoort, draaipoort of vouwpoort kan ook voorzien worden van een looppoort. Een loopdeur is een smalle voetgangerspoort naast de veelal elektrisch aangedreven inrijpoort. Een looppoort wordt doorgaans uitgevoerd in de stijl van de inrijpoort. Zo vormt het één geheel. Looppoorten kunnen zowel metalen poorten als houten poorten zijn. Een looppoort van metaal is qua onderhoud de meest duurzame oplossing.

MEER INFORMATIE >

Looppoort laten plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat voor uw looppoort op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met industriepoort

Specificaties looppoorten

Een looppoort heeft de volgende belangrijke kenmerken:

  • Een loopport geeft snelle toegang tot een woning of bedrijf.
  • De brede inrijpoort kan gesloten blijven voor voetgangers en fietsers.
  • Een looppoort is een smalle poort die naast de hoofdpoort geplaatst wordt.
  • Loopporten zijn zeer praktisch.

Waarom kiezen voor een looppoort?

Een looppoort kan om verschillende redenen een goede keuze zijn, afhankelijk van de situatie:

  1. Toegangscontrole: Een looppoort biedt een specifieke doorgang voor voetgangers. U kunt de toegang tot een gebied controleren zonder dat u een grote poort hoeft te openen.
  2. Veiligheid: Als u een omheining heeft rondom een woning of bedrijf voor veiligheidsredenen, kan een looppoort helpen bij het voorkomen van ongeautoriseerde toegang, terwijl het gemakkelijk toegankelijk blijft voor degenen die wel gemachtigd zijn om binnen te gaan.
  3. Gemak: Voor dagelijks gebruik kan een looppoort handiger zijn dan een grote poort.
  4. Esthetiek: Een looppoort kan ook bijdragen aan de esthetiek van je eigendom, vooral als het goed is ontworpen en past bij de stijl van de omgeving.

Kortom, het kiezen voor een looppoort kan afhangen van factoren zoals veiligheid, gemak en esthetiek, en het kan een praktische oplossing zijn bij het plaatsen van een toegangspoort.

Vragen en antwoorden looppoorten

Heeft u vragen over onze praktische looppoorten? Bekijk hier veelgestelde vragen die betrekking hebben op looppoorten voor uw woning of bedrijf.

Wat is een looppoort?

Een looppoort is een smalle poort naast de brede inrijpoort. Een loopport is bedoeld voor voetgangers en fietsers. 

Kan ik een looppoort laten plaatsen?

Wij plaatsen looppoorten binnen nieuwe en bestaande hekwerk oplossingen.Neem contact met ons op voor een looppoort op maat. 

Kan ik een looppoort plaatsen bij een dubbelstaafmat hekwerk?

Voor dubbelstaafmat hekwerken zijn er ook dubbelstaafmat looppoorten beschikbaar.Deze poorten worden geleverd in de stijl en kleur van het hekwerk.

Van welke materialen worden looppoorten gemaakt?

Looppoorten zijn verkrijgbaar in metaal / ijzer / staal, hout en aluminium. Een looppoort kan zowel open zijn als dicht met lamellen voor extra privacy.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.