Dubbelstaafmat
hekwerkhekwerk

Product van HB Hekwerk.

Product

Dubbelstaafmat hekwerk laten plaatsen door HB Hekwerk

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk? Een dubbelstaafmat hekwerk is een hekwerk wat bestaat uit drie stalen staven. Twee hiervan zijn horizontaal en één is verticaal. Dubbelstaafmatten zijn verzinkt en hier overheen is een poedercoat aangebracht. Dit houdt in dat de dubbelstaafmatten bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden en het hekwerk niet kan roesten. Dit maakt dat dubbelstaafmat hekwerk erg duurzaam is. Dubbelstaafmatten is het type hekwerk dat tegenwoordig bijna overal voor kan dienen. Of u nu een nieuwbouw woning wilt voorzien van een strak hekwerk of uw bedrijventerrein wilt omheinen, alles is mogelijk met een dubbelstaafmat hekwerk. Doordat onze dubbelstaafmatten in meerdere diktes en hoogtes aangeboden worden, past er altijd wel een dubbelstaafmat hekwerk bij uw situatie. Dubbelstaafmatten worden voor verscheidene toepassingen gebruikt: als erfafscheiding, als afrastering voor bijvoorbeeld een vijver of om een achtertuin mee af te sluiten.

MEER INFORMATIE >

Dubbelstaafmat hekwerk plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met dubbelstaafmat hekwerk

Dubbelstaafmat poort tussen het hekwerk

Een dubbelstaafmat poort is een poort die is afgestemd op de dubbelstaafmat hekwerken. Een dubbelstaafmat poort is strak van design en geeft daarmee een strakke uitstraling aan uw tuinafscheiding. De dubbelstaafmat poorten van HB Hekwerk zijn geproduceerd uit verzinkt staal. Dit staal is voorzien van een poedercoating. De zink- en poedercoatlaag voorkomen dat de poorten gaan roesten. Het materiaal zorgt er tevens voor dat dubbelstaafmat poorten nauwelijks tot geen onderhoud behoeven. Bent u op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk poort? Dan bent u bij HB Hekwerk aan het juiste adres! De dubbelstaafmat hekwerk poorten van HB Hekwerk zijn van goede kwaliteit en geven een professionele en strakke uitstraling aan uw tuin. De poort matcht bij het dubbelstaafmat hekwerk. Benieuwd naar de verschillende dubbelstaafmat poorten in ons assortiment? Neem dan gerust een kijkje of neem contact op met onze specialisten.

Dubbelstaafmat hekwerk monteren

Als u van plan bent om een dubbelstaafmat hekwerk te monteren, zijn hier enkele stappen die u kunt volgen:

1. Meet de omtrek van het gebied waar u het hekwerk wilt plaatsen en bepaal de benodigde hoeveelheid hekwerkpanelen en palen.

2. Graaf gaten voor de palen met behulp van een grondboor. De gaten moeten ongeveer 50 cm diep zijn en een diameter hebben die iets groter is dan de diameter van de palen.

3. Plaats de palen in de gaten en vul ze met snelbeton. Zorg ervoor dat de palen recht staan en gebruik een waterpas om dit te controleren.
4. Laat het beton drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5. Bevestig de hekwerkpanelen aan de palen met behulp van klemmen en schroeven. Begin aan de bovenkant en werk naar beneden. Zorg ervoor dat de panelen goed zijn uitgelijnd en gebruik een waterpas om dit te controleren.
6. Als alle panelen zijn bevestigd, knip dan eventuele overgebleven staven af met een haakse slijper.
7. Plaats tot slot de afdekkapjes op de palen om ze af te werken en beschermen tegen weersinvloeden.
 
 

Het monteren van een dubbelstaafmat hekwerk is relatief eenvoudig, maar het vereist wel wat planning en nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat het hekwerk stevig en recht staat. Zorg ervoor dat u alle benodigde gereedschappen en materialen bij de hand hebt voordat u begint en volg de instructies zorgvuldig om een veilig en betrouwbaar hekwerk te creëren.

Welk gereedschap heb ik nodig om een
dubbelstaafmat hekwerk zelf te plaatsen?

Als u van plan bent om een dubbelstaafmat hekwerk te monteren, zijn hier enkele stappen die u kunt volgen:

  • Grondboor: om gaten te graven voor de palen.
  • Waterpas: om ervoor te zorgen dat de palen recht staan en het hekwerk panelen goed uitgelijnd zijn.
  • Hamer: om de palen in de grond te slaan en de klemmen aan te slaan.
  • Boormachine: om gaten voor de schroeven te boren.
  • Schroevendraaier: om de schroeven vast te draaien.
  • Tang: om de klemmen vast te draaien en af te knippen.
  • Haakse slijper: om eventuele overgebleven staven af te knippen.
  • Meetlint: om de omtrek van het gebied te meten en de benodigde hoeveelheid hekwerkpanelen en palen te bepalen.
  • Kniptang: om het hekwerk op maat te knippen.

Geen tijd om het dubbelstaafmat hekwerk zelf te plaatsen?
HB Hekwerk helpt u graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dubbelstaafmat hekwerk kopen

HB Hekwerk is gespecialiseerd in diverse soorten hekwerk en daarmee uw partner als het gaat om tuinafscheidingen. Graag gaan we met u in gesprek om te bespreken welk hekwerk het beste past in uw situatie. Bent u er al zeker van dat u gaat voor dubbelstaafmat hekwerk? HB Hekwerk zorgt ervoor dat u de beste kwaliteit dubbelstaafmatten hekwerk krijgt voor de beste prijs. Zo kunt u gegarandeerd jarenlang genieten van uw nieuwe tuinafscheiding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmathekwerk is een hekwerk dat bestaat uit stevige stalen draden. Een dubbelstaafs hekwerk is een robuust en sterk hekwerk. Dit type hekwerk wordt ook wel DSM hekwerk, draadstaal hekwerk of dubbeldraads hekwerk genoemd.

Hoe kan ik een dubbelstaafmat hekwerk plaatsen?

Dubbelstaafmat hekwerk plaatsen? Een dubbelstaafmat hekwerk kunt laten plaatsen of zelf plaatsen. Voor het beste resultaat kunt u uw DSM hekwerk laten plaatsen door vakmensen. Vraag nu een offerte aan voor dubbelstaafmat hekwerk inclusief plaatsen.

Kunnen jullie ook een dubbelstaafmat hekwerk poort plaatsen?

Een dubbelstaafmat hekwerk poort of schuifpoort is zeker mogelijk. U kunt een dubbelstaafmat hekwerk poort laten plaatsen als afsluiting van uw oprit of tuin.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband?

Een dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband is een privacy vriendelijke oplossing voor een dubbelstaafmat hekwerk. Na het plaatsen van het DSM hekwerk wordt een vlechtband door het hek gevlochten. Na het aanbrengen van PVC vlechtband heeft u gelijk extra privacy. Een privacy hekwerk kan gedeeltelijk of in zijn geheel van een vlechtband worden voorzien.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.