Zonnepark
BeveiligenBeveiligen

Beveiliging van Zonneparken door HB Hekwerk

zonnepark beveiligen

Product

Beveiliging van zonneparken door HB Hekwerk

De beveiliging van zonneparken is tegenwoordig een essentieel onderdeel van een goede exploitatie. De laatste jaren zijn koperdiefstallen aan de orde van de dag. Vaak zijn rondreizende bendes hier verantwoordelijk voor. Koperdiefstal bij zonneparken heeft veel schade tot gevolg gehad. Naast directe schade aan materiaal, is er ook een hoge gevolgschade door het mislopen van inkomsten door het niet functioneren van zonnepanelen. De schade is groot en de pakkans is klein. HB Hekwerk denkt graag mee met een totaaloplossing voor de beveiliging van zonneparken. Wij zetten eigen expertise en aanvullende expertise in van onze partners. Wij betrekken daarin uw verzekeraar om tot een zo goed mogelijke gecertificeerde beveiligingsoplossing te komen.

MEER INFORMATIE >

Zonnepark laten beveiligen? Ontvang een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met gaashekwerk

Waarom is de beveiliging van een zonnepark belangrijk?

De laatste jaren is diefstal uit zonneparken hand over hand toegenomen. Dit heeft geresulteerd dat verzekeraars aanvullende eisen stellen aan zonneparken. HB Hekwerk biedt totaalbeveiliging.

Belangrijkste kenmerken van zonnepark beveiliging

  • Het te beveiligen terrein is vaak ruim en op ooghoogte onoverzichtelijk.
  • Vaak is er een omheining vereist van minimaal 1,80 meter hoog.
  • Zonneparken liggen vaak ver buiten de bewoonde omgeving.

Hoe kun je een zonnepark optimaal beveiligen?

Het beveiligen van een zonnepark is belangrijk. Vaak wordt het terrein fysiek afgesloten met een hekwerk van minimaal 1,80 hoog en wordt het geheel bewaakt met een (slimme) cameramast. Met een slimme camera met bewegingsdetectie worden zowel overdag als ‘s nachts de verschillende ‘perimeters’ bewaakt. Deze slimme camera staat in contact met een meldkamer die zo nodig direct actie kan ondernemen. Via een draaipoort of schuifpoort kan gecontroleerd toegang verleend worden tot het object.  Wij zorgen voor een totaaloplossing die volledig afgestemd wordt met uw verzekeraar.

Levert HB Hekwerk totaalbeveiliging voor zonneparken?

Naast fysieke beveiliging doormiddel van poorten en hekwerken, realiseren wij ook aanvullende beveiligingsoplossingen. Te denken valt aan cameramasten, beveiligingscamera's, toegangscontrole systemen en bewegingsdetectie. Opvolging van incidenten vindt realtime plaats door een gecertificeerde meldkamer.

Kan ik met HB in contact komen voor het beveiligen van een zonnepark?

Heeft u een vraag over het beveiligen van een zonnepark? Wij komen graag in contact. Bel ons op 0525 661 100 of vul ons bel mij terug formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.