Beveiliging

Totaal Beveiliging door HB Hekwerk

Product

Totaalbeveiliging door HB Hekwerk

Een hekwerk of poort is meestal onderdeel van een bredere beveiligingsoplossing. HB Hekwerk levert en installeert ook een breed scala aan elektrische beveiligingsoplossingen zoals camerasystemen, toegangscontrole systemen en detectiesystemen. Wij plaatsen en installeren ook uw alarmsysteem, toegangscontrole systeem, camerabeveiliging, slagboom of terreinbeveiliging. Dit doen wij bij u thuis, bij u op kantoor of in en rond uw bedrijfspand en bedrijfsterrein. HB Hekwerk biedt totaal beveiliging op maat. Hierbij houden we rekening met uw specifieke situatie.

MEER INFORMATIE >

Project met poort

Wij verzorgen beveiliging op maat

Het beveiligen van een object is maatwerk. Wij houden bij het ontwerpen van een beveiligingsoplossing rekening met uw specifieke eisen, met de richtlijnen van uw verzekeraar en het budget. Wij bieden altijd een maatwerk beveiligingsoplossing specifiek voor uw organisatie, bedrijf of woning.

Waarom kiezen voor HB Hekwerk?

  • Wij ontwerpen en implementeren maatwerk oplossingen voor totaalbeveiliging van uw woning, bedrijf of organisatie.
  • Onze medewerkers zijn ervaren en gekwalificeerd.
  • Wij houden rekening met de eisen die uw verzekeraar stelt.

Totaal beveiliging van uw bedrijfspand of kantoor

Heeft u een nieuw alarmsysteem nodig voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag persoonlijk over een alarmsysteem voor uw bedrijfspand of kantoor. Wij verzorgen ook camerabeveiliging inclusief installatie. Daarnaast zorgen onze toegangscontrolesystemen voor een gecontroleerde en veilige toegang tot uw bedrijf. Kies voor een maatwerk oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van uw organisatie.

Totaal beveiliging van uw bedrijfsterrein

Terreinbeveiliging is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij bieden beveiligingsoplossingen voor kleine bedrijven, maar ook voor grote logistieke dienstverleners, autobedrijven, zonneparken, industriële bedrijven, VVE organisaties en diverse andere bedrijven en organisaties.

Totaal beveiliging van uw woning

Wij plaatsen hekwerken en poorten bij woningen. Dit kunnen wij desgewenst aanvullen met camerabeveiliging binnen en buiten, een toegangssysteem voor uw poort en woning, bewegingsdetectie en een alarmsysteem.

Vragen en antwoorden poorten

Heeft u vragen over onze (elektrische) poorten of het plaatsen van poorten? Bekijk hier veelgestelde vragen die betrekking hebben op automatische toegangspoorten, elektrisch hek oprit en inrijpoorten.

Kan ik een toegangscontrole systeem laten aanleggen?

Een toegangscontrole systeem is een essentieel onderdeel van een beveiligingsoplossing. Door de toegang tot een terrein of pand te reguleren wordt voorkomen dat ongewenste bezoekers toegang krijgen tot een woning, bedrijf of instelling.

Wat is totaalbeveiliging?

Totaalbeveiliging omvat het geheel aan bouwkundige beveiliging en aanvullende elektronische beveiligingssystemen.Hierbij wordt rekening gehouden met de specifieke kenmerken en risico’s van een pand of terrein. Totaalbeveiliging is een brede beveiligingsoplossing op maat van uw bedrijf of woning.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.