Hekwerk
TuinTuin

Hekwerken Tuin van HB Hekwerk.

Product

Tuinafscheiding van HB Hekwerk

Tuinhekwerk moet zowel mooi en functioneel zijn. Tuinhekwerken zijn leverbaar als sierhekwerk en als modern hekwerk. Te denken valt aan een smeedijzeren hekwerk, een dubbelstaafmathekwerk, enkelstaafmat hekwerk en gaas hekwerk.

MEER INFORMATIE >

Tuinhekwerk laten plaatsen? Ontvang binnen 1 werkdag een offerte of advies op maat. Start nu uw aanvraag.

Project met industriepoort

Specificaties tuinhekwerk

Een hekwerk voor een tuin heeft de volgende belangrijke kenmerken:

  • Zowel functioneel als 

Wat is een tuinhekwerk?

Een tuin hekwerk is een hekwerk voor de tuin.

 

Vragen en antwoorden hekwerken voor plantsoenen

Heeft u vragen over onze plantsoenhekwerken? Bekijk hier veelgestelde vragen die betrekking hebben op plantsoenhekwerken.

Welke soorten plantsoenhekwerk zijn er?

Doorgaans maken wij voor plantsoenhekwerk van stalen hekwerken. Desgewenst kunnen wij ook maatwerk leveren zoals plantsoenhekwerk met houten staanders of zelfs sierhekwerk in historische parken.

Wat is het voordeel van plantsoenhekwerk?

Het voordeel van plantsoenhekwerk is dat plantsoenen, parken, tuinen en andere groene openbare ruimtes beschermd worden. Het doel van dit hekwerk is het voorkomen van schade door het betreden van een tuin of plantsoen

Plantsoenhekwerk laten plaatsen?

HB hekwerk is specialist in het plaatsen van plantsoenhekwerken. Onze medewerkers adviseren u graag over alle mogelijkheden van onze hekwerk oplossingen voor plantsoenen, parken en tuinen. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een offerte.

HB Hekwerk biedt voor elke afscheiding een oplossing op maat.

Toegangstechniek

Automatiseer uw poort met HB Hekwerk. Als het gaat om optimale toegang of beveiliging, voor elke situatie hebben leveren wij maatwerk. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.

Aandrijving

U kunt kiezen tussen de opbouw motoren de onderbouw motoren. HB Hekwerk adviseert bij nieuwe poorten altijd de onderbouw motor omdat die duurzamer en optisch fraaier is. Wanneer deze versie niet mogelijk is, dan gaan we voor de onderbouw motoren.

Intercomsysteem

HB hekwerk is leverancier van Videx en Aiphone, twee leveranciers die elkaar naadloos aanvullen met hun specifieke producten. Hierdoor kunnen we een systeem leveren dat volledig voldoet aan uw eisen.

Slagboom

HB hekwerk biedt oplossingen op het gebied van terreinafsluiting en parkeer- problematiek. Wij zijn de vakbekwame, specialistische partner voor de levering, installatie en het onderhoud van slagbomen, verkeerszuilen en parkeersystemen.

Tourniquets

HB Hekwerk levert diverse soorten tourniquets, handbediend of voorzien van motorisering. Onze tourniquets zijn leverbaar in RVS, verzinkte en gepoedercoate afwerking. Geschikt voor bijvoorbeeld: zwembaden, sporthallen, attractieparken, fitnesscentra, stadions en fabrieksterreinen.

Kentekenherkenning

Met kentekenherkenning vergroot u de veiligheid en service op uw recreatiepark of bedrijfsterrein. Alle voertuigen, ook de niet bekende en geautoriseerde, worden door cameraherkenning en registratie vastgelegd. Volledig geautomatiseerd en eenvoudig te verbinden met de toegangspoort en slagboom.

Hoogspanningsbeveiliging

Hoogspanningsbeveiliging biedt een oplossing voor het detecteren en afschrikken van indringers. Naast veilig en beschermend is de hoogspanningsbeveiliging van HB Hekwerk ook nog eens economisch aantrekkelijk en duurzaam.

Camerabeveiliging

Via HB camerabeveiliging leveren en installeren wij kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. 

Montage

Snelle levering en montage door goed opgeleide monteurs garanderen een probleemloze oplevering. En onze storingsdienst staat garant voor het snel en adequaat oplossen van problemen.